Omarm het 06-polsbandje

Omarm het 06-polsbandje

Aangeleverd

Zaterdag 1 juli was het officiële startsein voor de campagne “Omarm het 06-polsbandje! van de Reddingsbrigade Nederland”. Ook de IJmuider Reddingsbrigade doet mee met deze campagne en deelde zaterdag de Paw Patrol polsbandjes uit bij verschillende strandpaviljoens.

Op stranden aan zee, in recreatiegebieden met binnenwater en tijdens waterrijke evenementen raken jaarlijks honderden kinderen (tijdelijk) vermist. Hereniging met de ouder(s) of begeleider(s) vindt sneller plaats dankzij het PAW Patrol 06-polsbandje.

Het PAW Patrol 06-polsbandje is dit zomerseizoen verkrijgbaar bij reddingsbrigadeposten en sommige politieposten, (buiten)zwembaden, strandexploitaties, (kust)hotels en andere verblijfsaccommodaties. Het wordt ook actief uitgedeeld door lifeguards en medewerkers van waterrijke evenementen. Een ouder of begeleider kan de voornaam van het kind en een eigen telefoonnummer erop schrijven.

Kijk voor meer informatie over deze campagne op: https://www.reddingsbrigade.nl/