Sport, spel, lekkers en gezelligheid tijdens Dorpsfeest Driehuis

Sport, spel, lekkers en gezelligheid tijdens Dorpsfeest Driehuis

Afgelopen weekend volop gezelligheid in Driehuis tijdens het jaarlijkse dorpsfeest van 6 tot en met 8 juli. Heel Driehuis heeft genoten van het lekkere eten, de muziek en de gezelligheid.

Het feest was donderdagavond al afgetrapt met een pubquiz, gepresenteerd door niemand minder dan Erik van Muiswinkel. Vrijdag konden kinderen meedoen aan verschillende spellen, en op zaterdag was er voor ieder wat wils. ‘s Ochtends werd er koffie gedronken met de buren, sportievelingen zochten elkaar op tijdens het volleybaltoernooi, en in de middag volgde het populaire Driehuis aan tafel. Traditiegetrouw stond de hele straat vol met tafels. Ook werd er deze middag afscheid genomen van bestuursleden. Op vrijdag- en zaterdagavond werd het feest ‘s avonds afgesloten met live muziek en drank.

Bekijk hier de beelden.