Uitnodiging wijkborrel Zee- en Duinwijk

Uitnodiging wijkborrel Zee- en Duinwijk
Wijkwethouder Jeroen Verwoort en wijkverbinder Dennie Bronneberg. Fotografie: Reinder Weidijk.

Aangeleverd

Wijkwethouder van Zee- en Duinwijk Jeroen Verwoort en wijkverbinder Dennie Bronneberg organiseren op maandag 17 juli van 18.00 uur tot 20.00 uur een wijkborrel in Sportcafé Nol. Zij ontmoeten inwoners uit Zee- en Duinwijk graag om te horen wat er in de wijk speelt. Ook zijn ideeën of tips voor Zee- en Duinwijk van harte welkom.

Jeroen Verwoort, wijkwethouder Zee- en Duinwijk: “Ik vind het tof om persoonlijk en op een informele manier wijkbewoners te spreken over wat er goed gaat en wat echt beter moet in deze wijk. Vanuit daar kijk ik samen met de bewoners naar de mogelijkheden en de bijdrage van de gemeente daarin. Ik heb er zin in: op een avond als deze ontstaan de leukste ideeën. Daar ga ik graag mee aan de slag!”

Dennie Bronneberg, wijkverbinder Zee- en Duinwijk: “Ik ben sinds april als wijkverbinder van onder andere Zee- en Duinwijk werkzaam. Inmiddels heb ik verschillende professionals ontmoet en al veel informatie kunnen ophalen. Ik kijk daarom ernaar uit om met bewoners van Zee- en Duinwijk kennis te maken. Iedereen uit deze wijk mag tijdens onze wijkborrel aanschuiven. Ook als je alleen een babbeltje wilt maken, want meer samen zijn, maakt dat we minder alleen zijn.”

Graag voor 12 juli aanmelden via communicatie@velsen.nl. Mocht er veel animo zijn, wordt er een reservelijst opgesteld en op korte termijn nog een wijkborrel georganiseerd.

Datum en tijd: maandag 17 juli 2023
Tijd: 18.00 uur – 20.00 uur
Locatie: Sportcafé Nol, Planetenweg 301b, IJmuiden