Zomerconcert Bel Canto

Zomerconcert Bel Canto

Aangeleverd

Op zaterdagavond 8 juli vindt het Zomerconcert van operakoor Bel Canto plaats in de prachtige kerk in Velsen Zuid. Het is door de jaren heen een mooie traditie geworden om zo de vakantiestop in te luiden. Tevens krijgt het koor de gelegenheid om al een tipje van de sluier op te lichten door een aantal koorwerken uit de nieuwe opera L’Elisire d’amore te laten horen, een vrolijke opera van Donizetti.

Deze keer geen nieuwe opera na twee jaar maar al na één jaar, vanwege de komende verbouwing van de schouwburg. Er is gekozen voor een bekende opera die door een aantal leden al is gezongen zodat zij de nieuwe leden tot steun kunnen zijn. Zijn er nog tenoren die graag meezingen? U bent van harte welkom! Verder worden er mooie koorwerken uit tal van verschillende opera’s gezongen. De toegang is gratis maar heeft U genoten, dan wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.

Aanvang 20.00 uur
Engelmunduskerk
Kerkplein 1
Velsen-Zuid