Full Moon Festival tovert Spaarnwoude om tot sprookjesachtige feestlocatie

Full Moon Festival tovert Spaarnwoude om tot sprookjesachtige feestlocatie

Sabrina Koster

Afgelopen weekend vond een nieuwe editie van het Full Moon Festival plaats bij De Ven in Spaarnwoude. Full Moon Festival is een sprookjesachtig festival met verschillende stijlen van muziek, entertainment, decoratie en gadget- en food market.

De Ven in Spaarnwoude werd omgetoverd tot een intiem feest vol met verassingen, food- & gadgetstands, mooi decoratie, topdj’s, entertainment en veel spektakel. Bezoekers konden bij vier podia genieten van verschillende stijlen muziek, voor ieder wat wils! Hoewel de lucht grijs was, was de temperatuur van 17 tot 19 graden prima festivalweer.

Bekijk hier de beelden

Foto’s door RTV Seaport / Ton van Steijn