Zwerfkatten van deur tot deur

Zwerfkatten van deur tot deur

Aangeleverd

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden gaat binnenkort collecteren! Door de coronamaatregelen is de vrijwilligersorganisatie een paar jaar deze broodnodige inkomsten misgelopen, maar eindelijk is het dan weer zo ver.

Tussen 1 en 8 juli gaan de kattenvrienden deur-tot-deur collecteren in de gemeente Velsen. En daarbij is jullie hulp onmisbaar! Natuurlijk kun je helpen door ruimhartig te geven. Dat kan contant (klein)geld zijn, maar doneren kan ook via de QR-code op de collectebus.

En heb jij een paar dagen de tijd om te helpen collecteren, of zelfs maar een paar uurtjes? Geef je dan op! De Zwerfkattenstichting hoopt natuurlijk een recordbedrag op te halen maar daarvoor zijn veel collectanten nodig.

Met het geld kunnen zij immers blijven doen waar ze voor staan:
Die katten helpen die tussen wal en schip vallen en eigenlijk nergens anders terecht kunnen. De gewonde zwervertjes, de verwilderde kittens die op straat zijn geboren en de gedragsgestoorde afstandskatten die niemand hebben wil. En de laatste tijd vooral ook de ernstig zieke huiskatten die zijn gedumpt en direct bij binnenkomst in de opvang een flinke aanslag op het budget plegen. Maar ook deze beestjes verdienen alle zorg die nodig is! Een tweede kans op een goed en gezond leven.

Loop je mee? Je kunt zelf aangeven welke wijk je voorkeur heeft, mits dit is in Velsen-Noord, Velsen-Zuid, IJmuiden, Driehuis, Velserbroek of Santpoort.

Meld je telefonisch of via een appje aan 0620504875 of mail naar kattenspoed@yahoo.com en er wordt zo snel mogelijk contact met je gezocht.