Speciale uitzending “Op Verzoek” met interviews artiesten

Speciale uitzending “Op Verzoek” met interviews artiesten

Richard van Dorp

Iedere zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur presenteert Richard van Dorp het Nederlandse verzoekplatenprogramma “Op Verzoek” bij RTV Seaport Radio. Op 1 juli 2023 zal Richard om 14.15 uur live in de uitzending bellen met Dennis Smits en Sherena over hun nieuwe single “Niet Verdiend”, om 15.15 uur met Jeremi over zijn nieuwe single “Ouwe Gabber” en om 15.30 uur met Silvia Swart over haar nieuwe single “Arizona”.

In november 2022 presenteerden Dennis als Sheréna hun allereerste duetsingle en ze waren hier zelf al heel enthousiast over en gezien de reacties die deze plaat opleverde bleek dat ze de juiste keuze hadden gemaakt om naast hun solocarrières te starten als duo. Voor de opvolger “Niet verdiend” werd wederom contact gezocht met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Jeremi van den Berg komt uit Heemstede en is geboren in 1986 in Haarlem.. Muziek werd er thuis met de paplepel in gegoten. In 2021 won hij de BumaNL demopanel op RadioNL. Uit 200 demo’s won Jeremi met zijn versie van ‘Ouwe Gabber’. Hij kreeg als winnaar een gloednieuw voor hem geschreven nummer (“Waarom moeilijk doen”) en een studio opname bij Hans Aalbers. Nu is het de beurt aan de 2e single “Ouwe Gabber” .

Silvia Swart is opgegroeid met muziek en besloot een band te gaan zoeken en haar eerste optreden verzorgde ze samen met ‘De  Stemmingmakers’ . Silvia heeft vervolgens 5 jaar (vanaf 1997) deel uitgemaakt van een stemmingsorkest genaamd: ‘The Greenlights’. Ze hebben onder die naam ook een single uitgebracht waarmee ze een tv optreden bij Veronica Call tv hadden. In 2003 is Silvia als solo-zangeres begonnen. De tekst voor haar nieuwe single “Arizona” heeft ze zelf geschreven en is gearrangeerd door Terry West.

Ter promotie van de nieuwe single’s zal Richard ze op RTV Seaport ten gehore brengen.

Tijdens de uitzending mag jij natuurlijk ook je favoriete muziek aanvragen via de studio telefoon 0255-201743. Stuur buiten de uitzending een mail naar richardvandorp@hotmail.com of stuur een WhatsApp naar 06-37095237.