Luister terug: John van Opijnen live bij Kijk in de Wijk

Luister terug: John van Opijnen live bij Kijk in de Wijk
John van Opijnen en Marlene Schrijver

In de eerste uitzending van Kijk in de Wijk op zaterdag 20 mei 2023 was John van Opijnen te gast. John is één van de vaste gasten van het radioprogramma en zal in de toekomst vaker komen aanschuiven om te komen vertellen over de toekomstplannen van IJmuiden.

Interviewer Marlenne Schrijver ging met John in gesprek over zijn werkzaamheden van vroeger en nu als gids van Forteiland en de nieuwe sluis en als voorzitter van de Huurdersraad van Woningcorporatie Woningbedrijf Velsen. Ook vertelde John over de huurdersbelangen, sloop en nieuwbouw en vooral over de toekomstplannen voor IJmuiden en het gebiedsvisie “Van Pont tot Park”.

Kijk in de Wijk is iedere zaterdagochtend van 10 tot 12 uur te beluisteren via de Ether 107.8 FM en via de digitale kanalen Ziggo 37 en KPN 1490.

Luister hier het hele interview terug.