Luister terug: Helden van Velsen met Leen Prins

Luister terug: Helden van Velsen met Leen Prins

Ruud Porck

Leen Prins was dinsdag om 18:00 uur op 25 april te  gast in Helden van Velsen. Tijdens de live uitzending van het radio/TV-programma Helden van Velsen heeft Leen Prins zijn visie gegeven over tal van zaken die momenteel spelen in de IJmond.

Met name het belang van; sport, goed technisch beroepsonderwijs, de toekomst van Tata en samenwerken werden deskundig uitgediept door Netty Struijs en Ruud Porck. Ook zijn waardering en kijk op het wonen in IJmuiden zelf is hartverwarmend.

Luister terug via onderstaande link en eventuele reacties zijn van harte welkom!

Helden van Velsen is elke dinsdagavond van 18 uur tot 19 uur te beluisteren via de Ether: 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.