Een dag vol gratis activiteiten in Spaarnwoude

Een dag vol gratis activiteiten in Spaarnwoude

Aanstaande zondag 2 april opent Spaarnwoude Park het recreatieseizoen met een open dag. Ondernemers, verenigingen, instellingen en het recreatieschap  organiseren van 10 tot 17 uur gratis activiteiten. Tijdens de eerste succesvolle editie van vorig jaar werd door meer dan 1000 bezoekers een activiteit geboekt.

Afgelopen dinsdag vertelde Tom Siekman in het live radioprogramma Helden van Velsen hoe Spaarnwoude ontstaan is en onderhouden wordt. Verder noemde Tom een aantal activiteiten zoals een wandeling met de boswachter, fietstochten met gids en mountainbikeclinics.

Voor de meeste activiteiten is aanmelden niet nodig voor een aantal wel. Aanmelden en informatie over alle activiteiten is te vinden op spaarnwoudepark.nl/ontdek.

In bijgaand geluidsfragment is het telefonisch interview met Tom Siekman te bluisteren