Lente Special op RTV Seaport

Lente Special op RTV Seaport

Het heeft even geduurd, maar het mooie weer komt nu eindelijk echt onze kant op. De bijtjes vliegen weer rond, de vogeltjes zingen, de krokussen en narcissen staan volop te bloeien en de eerste lammetjes zijn al gespot in de wei. Het is weer lente!

Zo voelde het misschien met de temperaturen en de regen van de laatste tijd nog niet, maar op maandag 20 maart begint officieel de lente in ons land, en hoe kunnen we die beter verwelkomen dan met een lied? met de beste lenteliedjes die Richard van Dorp en Jim van der Eng van RTV Seaport voor je op een rijtje hebben gezet, lijkt de zon nog nét iets feller te schijnen!

Luister op maandag 20 maart 2023 van 16 tot 20 uur naar de Lente Special op RTV Seaport via 107,8 FM, digitale TV Ziggo: 912 en KPN: 1190.