Boeken- en Snuffelmarkt in de Engelmunduskerk in Driehuis

Boeken- en Snuffelmarkt in de Engelmunduskerk in Driehuis

18 en 19 maart is er beide dagen weer van 10.00 uur tot 16.00 uur, een grote boeken- en snuffelmark in de Engelmunduskerk in Driehuis.

Volle kramen waar spullen wachten op grage kopers. Van aardewerk tot zachte kussens. En alles wat daar tussen zit: CD’s, DVD’s, LP’s, speelgoed, puzzels, aardewerk, glaswerk. Kortom te veel om op te noemen.

De boekenmarkt is wijd en zijd bekend om de duidelijke inrichting en verscheidenheid. Voorafgaand aan deze markt zijn vele vrijwilligers enkele dagen bezig om de boeken te sorteren en op item te zetten. Een flinke klus want er is een enorme hoeveelheid ingebracht. Gewoon lekker komen snuffelen die dagen. Er is veel ingebracht, waardoor de verkoopprijsjes heel laag zijn. Alle kramen worden telkens aangevuld.

Ook koffie, thee en broodjes zijn er tegen een vriendelijk prijsje. En alleen op zaterdag 18 maart, op veler verzoek, oliebollen van banketbakkerskwaliteit. Opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van het monumentale kerkgebouw, het ‘hart van Driehuis’. Volop parkeergelegenheid.