Fiets voor lokale goede doelen en gratis producten

Fiets voor lokale goede doelen en gratis producten


Op 20 maart start ‘IJmond fietst door’ om meer mensen in de IJmond te stimuleren om met de fiets te gaan. Bijvoorbeeld naar het werk of om boodschappen te doen. Fietsen is niet alleen goed voor u en het milieu, het is ook de ideale manier om IJmond beter bereikbaar te maken. Tijdens ‘IJmond fietst door’ kunt u sparen voor donaties aan lokale goede doelen en voor leuke uitjes of producten.

Hoe werkt het?
Wanneer u gebruik maakt van de doorfietsroute binnen de IJmond, spaart u gemakkelijk punten met de Toogethr Cycles app. In de webshop is het mogelijk om de gespaarde punten in te wisselen voor donaties aan lokale goede doelen. Ook kunt u sparen voor een toegangskaart voor het zwembad of een voetbalwedstrijd, voor gratis koffie met gebak of andere producten van lokale ondernemers. Doe mee en meld u aan via: ijmonddoorfietsroute.nl.