Luister terug: Niels van Huijssteden over voorbereidingen verkiezingen

Luister terug: Niels van Huijssteden over voorbereidingen verkiezingen

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen op dinsdag 14 maart was Niels van Huijssteden te gast in de studio van RTV Seaport. Niels is al ruim 15 jaar werkzaam als Hoofd Verkiezingen in Velsen en overziet de voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen en de waterschapsverkiezingen van 15 maart.

Dit jaar wordt er gestemd in twee verkiezingen: De Provinciale Statenverkiezingen en de waterschapsverkiezingen. In Velsen gebeurd dat in 31 stemlokalen, verspreid over de verschillende dorpskernen. Niels vertelt tijdens de uitzending over wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen van de verkiezingen. Zo zijn die al in oktober vorig jaar begonnen.

Luister hier het gesprek terug met presentatoren Martijn Mewe en Netty Struijs.