Repair Café in Santpoort-Zuid weer geopend

Repair Café in Santpoort-Zuid weer geopend

Een lamp, een koffiezetapparaat, speakers, een stofzuiger.. het werd allemaal uit elkaar geschroefd afgelopen zaterdag. Vrijwilliger-reparateurs zaten klaar om apparatuur en gebruiksvoorwerpen te repareren tijdens het Repair Café in ‘t Brederode Huys in Santpoort-Zuid.

Wist u dat u een gaatje in uw mooie trui onzichtbaar kunt laten repareren? Dat een kapot meubeltje of uw klok die stil staat wellicht een tweede leven kan krijgen? Ook sieraden of elektrische apparaten kunnen vaak gerepareerd worden. Zelfs problemen met een pc of mobiele telefoon zijn ook regelmatig te verhelpen.

Elke tweede zaterdagmiddag van de maand is het Repair Café geopend van 13:30 tot 16:00 uur. Het doel is duurzaamheid te bevorderen en buurtgenoten gelegenheid te bieden elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. De vrijwilligers-reparateurs zitten klaar om te kijken of datgene wat u aanbiedt nog te repareren is, zoals fietsen, sieraden, klokken en horloges, elektrische apparaten, computers, mobiele telefoons.

Het Repair Café is geopend tussen 13.30 en 16.00 uur in ’t Brederode Huys, Blekersveld 50 in Santpoort-Zuid.