Oud-burgemeester Peter Cammaert: Velsen is een goede plek om te wonen

Oud-burgemeester Peter Cammaert: Velsen is een goede plek om te wonen
©RTV Seaport

Afgelopen dinsdag 7 februari was tijdens het live radioprogramma Helden van Velsen oud-burgemeester Peter Cammaert te gast. Cammaert werd in 2003 benoemd tot burgemeester van Velsen, de functie die hij tot 2009 vervulde.   

Peter Cammaert, die met zijn vrouw Renske in Velsen is blijven wonen,  ging in op vragen van de presentatoren Martijn Mewe en Netty Struijs.

Hij vertelde hoe zijn leven er tegenwoordig uitziet met veel aandacht voor het gezin bestaande uit twee zonen, hun partners en drie kleinkinderen. Daarnaast is hij onder andere nog altijd als vrijwilliger actief bij de Katholieke Ouderenbond (KBO) met 1200 leden in Velsen. Verder is hij lid van het bestuur van de vrienden van het Noord-Hollands Archief. Uiteraard werden ook afgewisseld met verzoeknummers herinneringen opgehaald aan zijn ambtstermijn in Velsen.

In bijgaand geluidsfragment is het volledige interview met oud-burgemeester Peter Cammaert te beluisteren.