Luister terug: Dicky Sintenie tijdens Helden van Velsen

Luister terug: Dicky Sintenie tijdens Helden van Velsen
In het midden: Dicky Sintenie, van links naar rechts om haar heen: Jens van Baekel technische sidekick, presentatoren Ruud Porck en Steef Hammerstein

Afgelopen dinsdag was Dicky Sintenie te gast tijdens radioprogramma Helden van Velsen. In het kader van het thema ‘betrouwbare overheid’ besprak zij samen met presentatoren Ruud Porck en Steef Hammerstein hoe zij tegen actuele politieke thema’s aan kijkt.

Deze 85 jarige Santpoortse baseert haar mening mede op haar zeer lange politieke ervaring. Zo zat zij 12 jaar in de gemeenteraad van Velsen en is zij al haar hele leven lang lid van het CDA. Verschillende politieke thema’s kwamen voorbij tijdens de uitzending, afgewisseld met gezellige muziek naar keuze van Dicky zelf.

Luister de uitzending hier terug.