Kerstconcert Popkoor Decibel en Klein Orkest Soli op RTV Seaport

Kerstconcert Popkoor Decibel en Klein Orkest Soli op RTV Seaport

Zaterdag 17 december 2022 vond een sfeervol kerstconcert plaats van Popkoor Decibel samen met het Klein Orkest van muziekvereniging Soli. Om goed in de kerstsfeer te komen, heeft RTV Seaport de handen ineen geslagen met Decibel en Soli. Van 22 december tot en met 26 december is een compilatie van het concert op de TV zender van RTV Seaport te zien.

Het volledige concert is opgenomen en op Youtube geplaatst. Bekijk deze hier. Ook is een compilatie van 10 minuten te zien in de carrousel van de TV zender. De compilatie start ongeveer 10 minuten over elk heel uur. Kijk mee via Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490 en via een livestream.

Wat een begin van de kerstdagen. That’s Christmas!