Warme kleren of dekens nodig of heeft u ze over?

Warme kleren of dekens nodig of heeft u ze over?
Mevrouw Ineke de Jong – Huizinga leverde maandag 5 december meerdere zakken plaids, bodywarmers en warmte truien in

De Gemeente Velsen heeft samen met partners een inzamelactie opgezet om inwoners met weinig geld warm te houden de komende maanden. Kleding en warme dekens worden ingezameld en uitgedeeld zonder inkomenstoets. Inwoners die dit nodig hebben, kunnen de spullen op komen halen. Ook roept de gemeente inwoners op om warme kleding en dekens deze te doneren.

De kledingstukken zijn iedere woensdag op te halen in Sluis 751 aan de Lange Nieuwstraat 751 in IJmuiden, De Stek aan de Heirweg 2 in Velsen-Noord en bij stichting Buitengewoon aan de Galle Promenade 70 in Velserbroek.

Zonder inkomenstoets en anoniem
Gemeente Velsen begrijpt dat het rondkomen in deze dure tijd moeilijk is. Daarom werkt zij samen met Stichting Welzijn Velsen, BuitenGewoon, OIG-IHD en het Sociaal Wijkteam in deze inzamelactie. De partners zamelen kleren en dekens in, controleren en wassen die voordat ze uitgegeven worden. Wie langs komt, krijgt twee kledingstukken of een kledingstuk en een deken. Er is geen geen inkomenstoets en mensen blijven anoniem.

Help andere Velsenaren aan warme kleren en dekens
Heeft u te veel kleren en dekens over en wilt u andere Velsenaren hiermee helpen? Kleren en dekens worden iedere maandag tot 20 februari 2023 ingezameld tussen 10.00 uur en 15.00 uur bij Sluis 751 in IJmuiden.