Sinterklaasloop voor het hele gezin

Sinterklaasloop voor het hele gezin

Zondag 27 november 2022 kan jong en oud weer meedoen met de super gezellige Sinterklaasloop in bij AV Suomi Santpoort-Noord.

We spraken Karin Dobber-Postmus van de atletiekvereniging op 21 november in de uitzending bij Jim Is Uit. We hadden het over de aankomende Sinterklaasloop op 27 november. Dit inmiddels traditie geworden evenement is voor jong en oud met verschillende afstanden, van 1,2 (kinderloop) 5 en 10 km.

Voor de snelste lopers zijn er prijzen. Voor de kinderen is er nog een leuke verrassing van de pieten die helpen met warming-up. Wie nog heel graag mee wil doen, kan op zondagochtend nog. Na-inschrijven kan nog op de dag zelf vanaf 09.45 uur tot maximaal 15 minuten voor je gekozen afstand.

Meer informatie op avsuomi.nl