Oud-Katholieke Parochie IJmuiden start nieuwe gespreksgroep

Oud-Katholieke Parochie IJmuiden start nieuwe gespreksgroep
Ethan Sees, Pexels

Vanwege het succes van de laatste reeks geloofsgesprekken gaan we deze winter met een nieuwe serie bijeenkomsten Mensen-van-de-weg van start. Deze cursus past iedereen. Voorkennis van het christelijk geloof is niet nodig, en er wordt geen huiswerk meegegeven.

Elke avond staat er een levensvraag centraal waarover je gaat nadenken, alleen en met elkaar, bv. waarvoor leef ik? Hoe ga ik om met verlies? Waar word ik gelukkig van?

De sessies gaan uit van tien levensvragen waar alle mensen wel eens mee worstelen en spiegelen die aan Jezus’ leven. Daarin maken de deelnemers kennis met verhalen over de wijsheden van Jezus, die hen misschien op een andere manier naar het onderwerp doen kijken.

Iedere bijeenkomst begint om 19.00 uur met een eenvoudige maaltijd en gaan dan onder de koffie met elkaar in gesprek. Kosten zijn 10 euro per avond. Omdat elke avond op zichzelf staat, kunnen deelnemers altijd later instappen of een keer overslaan.

De parochie nodigt u van harte uit op de startavond, maandag 28 november om 19.00 uur, in verenigingsgebouw De Bolder, Bloemstraat 124 te IJmuiden.