Sint bezoekt “Lodewijk Voor Zes” aanstaande zaterdag in de radiostudio

Sint bezoekt “Lodewijk Voor Zes” aanstaande zaterdag in de radiostudio

Aanstaande zaterdag is het weer zover: Sinterklaas zet voet aan IJmuidense wal met een nieuwe intocht. Tussen 12:00 en 16:00 wandelt hij samen met zijn pieten door IJmuiden. Hij komt aan op de Loswalkade en gaat verder door naar het centrum richting Plein 1945.

Dit wordt de eerste echte intocht zonder corona maatregelen sinds twee jaar. Om 16.00 is het feestje nog niet voorbij, want Sint heeft besloten om naar de RTV Seaport radiostudio te komen. Samen met zijn hoofdpiet zal Sint ons met een bezoek vereren, omdat we ons zo goed hebben gedragen afgelopen jaar, en jij als luisteraar vast ook ;).

Radio-dj Lodewijk Jansen gaat tussen 17.30 en 18.00 samen met de Sint in gesprek over alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Jong en oud, luister aanstaande zaterdag 12 november naar “Lodewijk Voor Zes” voor het leukste Sinterklaas-feestje van je dag!

Elke zaterdagmiddag heet Lodewijk je welkom tijdens zijn radioshow “Lodewijk Voor Zes” tussen 16:00 en 18:00 bij RTV Seaport. Luister zaterdag mee via de Ether via 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo kanaal 37 en KPN 1490 en online op rtvseaport.nl/live-tv

Volg ook onze socials voor leuke fragmenten of items, mocht u het gemist hebben.
Facebook: facebook.com/RTVSeaport
Instagram: instagram.com/rtvseaport/
Twitter: twitter.com/rtvseaport
Youtube: youtube.com/channel/UCq_7cQPoLoPrglm6ZH_DouA