Ben Vermeer te gast in ‘Helden van Velsen’

Ben Vermeer te gast in ‘Helden van Velsen’
©RTV Seaport

Ben Vermeer is dinsdagavond 1 november van 18 tot 19 uur te gast in het live radioprogramma ‘Helden van Velsen’. Vermeer was recentelijk in het nieuws in verband met de aankoop van de panden Les Halles aan de Halkade in IJmuiden.

In dit nieuwe radioprogramma ‘Helden van Velsen’ wordt wekelijks een persoon uit de samenleving uitgenodigd die zich op een bijzonder manier verdienstelijk maakt of een bijzondere prestatie heeft verricht. Verder wordt aandacht besteed aan de actualiteiten, nieuws uit de wijken en politieke onderwerpen die in de gemeente spelen.

De presentatie is dinsdag in handen van Martijn Mewe en Steef Hammerstein en te beluisteren via de Ether: 107,8 FM en te zien via de webcam op Ziggo 37 en KPN 1490.