Fietsersbond: Zo maak je Velsen veiliger voor fietsers

Fietsersbond: Zo maak je Velsen veiliger voor fietsers

In de tweede uitzending van het live radioprogramma Helden van Velsen was Han van Spanje dinsdag 25 oktober te gast. Van Spanje vervult al jarenlang de functie van voorzitter van de Fietsersbond Velsen. Hij vertelde in het programma over het belangrijkste doel ‘Velsen veiliger maken voor fietsers‘.

Er moet voor iedereen ruimte op het fietspad zijn. Maar met de komst van de E-bike, de bakfiets en de zogenaamde fatbike verandert er veel in de toekomst. Hoe van Spanje aankijkt over de inrichting van de fietspaden wel of geen scooters op de fietspaden en uiteraard over de landelijke actie tegen de paaltjes op het fietspad en uiteraard het verplichten van de fietshelm is te beluisteren in bijgaand geluidsfragment.