Cuby & The Blizzards in the Flashback Party Special

Cuby & The Blizzards in the Flashback Party Special

Op dinsdagavond 4 oktober 2022 is voorlopig het laatste live-concert van de Flashback Party Special te horen op RTV Seaport met het enige echte afscheidsconcert van Cuby & The Blizzards in Café-restaurant-zalencentrum Bellevue van 9 september 1973. Op dinsdag 1 november 2022 zullen de live-concerten worden hervat. Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/radio. Of kijk via de webcam mee op TV Ziggo kanaal 37 of KPN 1490.

Cuby & The Blizzards was een Nederlandse bluesband, afkomstig uit het Drentse Grolloo. De oorspronkelijke band heette in het begin Cuby + Blizzards en werd geformeerd door Harry Muskee en bestond verder uit de muzikanten Hans Kinds, Eelco Gelling, Willy Middel, Dick Beekman en Nico Schröder.

Naar aanloop van het 40ste jubileum van de lokale radio in IJmuiden, en het het 20-jarig bestaan van RTV Seaport gaan we op 11 oktober in de Flashback Party Special verder met een reeks oude programma’s van de ROS (Regionale Omroep Stiching), Radio Plus en Seaport FM. We trappen op deze datum af met een oud programma Seaport FM uit 2000 met Eric Beekman zijn programma van 12 tot 14 met Beekman in Zee.

Op 29 oktober 2022 viert RTV Seaport namelijk haar 20 jarig jubileum als lokale radiozender voor de Gemeente Velsen en dat gaan we uitbundig vieren op deze dag, er komen oud-medewerkers van zowel de ROS, Radio Plus, Super FM en Seaport FM om dit heugelijk te vieren, door nog eenmaal hun oude programma van vroeger live in de huidige Seaport FM studio ten gehore te brengen. Alles wordt uiteraard op radio en televisie live uitgezonden tussen 9 en 20 uur.