Gratis proefles wandelbootcamp

Gratis proefles wandelbootcamp
© AV Suomi

Op woensdagochtend 5 oktober en vrijdag 7 oktober 2022 biedt AV Suomie gratis proeflessen wandelbootcamp aan. Onder leiding van gediplomeerde trainer Rik Heeremans ga je sportief wandelen in en om Santpoort. Start en finish is bij AV Suomi in Santpoort-Noord.

Tijdens de training wordt geen fitnessapparatuur gebruikt, maar wat de natuur en de omgeving te bieden heeft. Er wordt gewandeld in verschillende tempo’s, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. De Wandel Bootcamp duurt 1 uur en 1 kwartier en is zeer gevarieerd. Op woensdag start de training om 9 uur en op vrijdag om 10.15 uur.
 
Juist nu in de herfst en straks in de winter, krijg je minder vitamine D binnen omdat je vaker binnen zit. Door lekker naar buiten te gaan voorkom je dit tekort. En juist door te bewegen komen er ook allerlei hormonen vrij die je energie geven en goed zijn voor je immuunsysteem. Dus ben je op zoek naar een buitensport die je gezondheid een boost geeft en die je lekker in de winter kan blijven doen? Kom langs op woensdag 5 en/of vrijdag 7 oktober en doe mee met onze wandelbootcamp groep. Samen sporten motiveert! 

Meer info vind je op avsuomi.nl