Maak kennis met wijkagenten tijdens bewonersbijeenkomst Zee- en Duinwijk

Maak kennis met wijkagenten tijdens bewonersbijeenkomst Zee- en Duinwijk
© RTV Seaport / Dennis gouda

Het Wijkplatform Zee- en Duinwijk nodigt bewoners uit voor een bewonersbijeenkomst op woensdag 21 september aanstaande. Het platform is blij om te melden dat wijkagenten Jerry en Mark aanwezig zijn. Zij zullen vertellen over ontwikkelingen in de wijk en bewoners kunnen deze avond met hen kennismaken. Bewoners zijn welkom vanaf 19.30 uur in het Seniorencentrum op het Zeewijkplein 260.

Het platform Zee- en Duinwijk krijgt regelmatig de vraag ‘Wie zijn onze wijkagenten?’. Het bestuur heeft daarom afgesproken met de wijkagenten Jerry en Mark dat zij dit jaar zullen deelnemen aan de bewonersbijeenkomsten van het platform.

Zij zullen na de opening bezoekers bijpraten over ontwikkelingen in de wijken en beantwoorden vragen van bewoners. Er is ook ruim de tijd om kennis te maken met de wijkagenten. Daarnaast zullen de knelpunten in de wijken besproken worden en doet het bestuur verslag van de gesprekken met de gemeente. Zo zal er gesproken worden over drugsoverlast, verloedering, en armoede in de wijk, en grote werkeloosheid onder specifieke groepen bewoners. Tenslotte komt de rol en positie van platforms in gemeente Velsen aan bod.

Het programma duurt van 19.30 – 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.