Reünie oud-medewerkers van Seaport

Reünie oud-medewerkers van Seaport
©RTV Seaport

IJmuiden heeft in de afgelopen 30 jaar vele lokale en regionale omroepen gehad, nu is hoog tijd voor een reünie en zijn we een speurtocht gestart naar oud-medewerkers van toen. Het is de bedoeling om niet alleen een reünie met oud-medewerkers te organiseren, maar ook om  eenmalig een nostalgische uitzending te verzorgen met z’n allen. Daarvoor wordt dan gebruik gemaakt van de studio en uitzendfrequenties van Seaport Radio.

De lokale omroep voor Velsen is daarom op zoek naar iedereen die in de periode van Radio Plus, ROS (Regionale Omroep Stichting), Super FM en Seaport FM meegewerkt hebben. Want op 29 oktober 2022 staat er een reünie in de planning, waarop we graag zoveel mogelijk oud-medewerkers wensen te begroeten om herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje.

Oud-medewerkers van deze zenders wordt gevraagd zich aan te melden via richardvandorp@hotmail.com. Daarna neemt de organisatie contact op en ontvangen zij een officiële uitnodiging.