Bekijk de beelden van Dorpsfeest Santpoort 2022 terug

Bekijk de beelden van Dorpsfeest Santpoort 2022 terug

Na drie jaar aan beperkingen was het Dorpsfeest Santpoort dit jaar volledig terug. Vanaf zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 6 augustus werd er feest gevierd in het dorp. De Harddraverij Vereniging Santpoort en Omstreken heeft met behulp van talloze vrijwilligers een programma neergezet met ruim 38 activiteiten voor jong en oud. Wat ging het snel voorbij… gelukkig hebben we de beelden nog!

RTV Seaport kijkt terug op een prachtige week. Dankzij de vrijwillige inzet van cameramannen Paul Zwart en Jos Kelbling zijn bijna alle activiteiten in beeld gebracht. Met speciale dank aan het bestuur van de Harddraverij vereniging voor de medewerking!

Wil je, nog nagenieten van de beelden? Je kunt alles terugzien via een speciale playlist op Youtube. Deze link brengt je naar de playlist. Ook blijven de beelden tot en met 14 augustus op de TV zender van RTV Seaport te zien. De carrousel van de beelden start elk hele uur. Kijk mee op Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490, of rtvseaport.nl/live-tv