RTV Seaport-special ‘Een Zomeravond in Frankrijk’

RTV Seaport-special ‘Een Zomeravond in Frankrijk’

Maandagavond 8 augustus van 19:00-22:00 is er bij RTV Seaport de muzikale ‘Zomeravond in Frankrijk’. Mark Metselaar, Cees Min en Mitchell & Wim Kaas presenteren met veel ‘joie de vivre’ een avond vol chansons van chansonièrs en chanteuses als Charles Aznavour, Barbara, Michel Delpech, Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Jacques Brel, Gilbert Bécaud, Juliette Gréco, Dalida, Julien Clerc en vele anderen.

Naast o.a. het ontstaan van de chanson, komt verder de Franse kunst, cultuur, taal en het culinaire leven van Frankrijk, van café tot restaurant, ruimschoots aan bod (al is het een beetje met ‘De Franse slag’). Ook is er ruimte voor jou als luisteraar om mooie verhalen of herinneringen te delen, of om een favoriete chanson aan te vragen. Als je die avond naar de studio belt (0255 – 201743), dan staan onze presentatoren voor je klaar om ook jouw Franse avond compleet te maken!

Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/radio.