Dorpsfeest Santpoort volg je bij RTV Seaport

Dorpsfeest Santpoort volg je bij RTV Seaport

Vanaf aanstaande zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 6 augustus barst het Dorpsfeest Santpoort weer los. Na drie jaar is het dorpsfeest terug met een compleet programma met ruim 30 activiteiten. RTV Seaport brengt komende week de beelden bij jou in de huiskamer en op je socials!

In samenwerking met videogroep de Dwarsligger is er elke dag een camerateam aanwezig bij de activiteiten die in Santpoort georganiseerd worden. De sfeerimpressie zie je aan het eind van elke dag op de online kanalen van RTV Seaport, en de volgende dag ook op de televisiezender.

De televisiezender van RTV Seaport is te zien op Ziggo kanaal 37, of KPN 1490. Of via rtvseaport.nl/live-tv/. Verder kun je RTV Seaport volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Bekijk het overzicht van de activiteiten hier.

https://www.youtube.com/watch?v=e3gglXw9VPE