Luister terug: Bas Kuntz over Dorpsfeest Santpoort

Luister terug: Bas Kuntz over Dorpsfeest Santpoort

De kortebaandraverij, de Steppenrace, het Footgolf en het NK Buikschuiven.. allemaal iconische activiteiten die tijdens het Dorpsfeest Santpoort voorbij komen. Bas Kuntz, voorzitter van de Harddraverijvereniging Santpoort en Omstreken, was donderdagmiddag te gast in de radiostudio van RTV Seaport. Hij vertelde over de uitgebreide geschiedenis van het dorpsfeest en over het gevarieerde programma volgende week.

Presentator Cees Min gaat een uur lang in gesprek met Bas Kuntz over het dorpsfeest en alles wat daarbij komt kijken. Bas Kuntz neemt ons mee in het programma en vertelt verder over opvallende weetjes. Zo gaat de historie van het dorpsfeest al ruim 260 jaar terug. Het gehele programma van het zomerfestival vind je opĀ dorpsfeest-santpoort.nl/

Luister de uitzending hier terug:

Bas Kuntz geeft live toelichting op het Dorpsfeest Santpoort tijdens live programma Cultuurtafel