Zomerfestival dag 5: Foodparc en afsluitend feest Vrienden van

Zomerfestival dag 5: Foodparc en afsluitend feest Vrienden van

Vandaag, op zondag 24 juli, wordt de tiende verjaardag van het Zomerfestival .IJmmuiden afgesloten met een foodmarkt. Op het plantsoen bij de Homburgstraat staan bekende en nieuwe foodtrucks met de lekkerste hapjes. Je kunt nog tot vanavond 20:30u genieten van het food feest. Daarna maakt IJmuiden zich op voor het grote slotstuk van het Zomerfestival: het optreden ‘Vrienden van Zomerfestival .IJmuiden’.

Het Foodparc .IJmuiden is één van de drukst bezochte en de meeste gevarieerde foodmarkt in de gemeente Velsen! Tijdens het Foodparc staan verschillende foodtrucks en kitchen on wheels omgeven door een heerlijke parkomgeving met grote terrassen.

Dit jaar staat er een vrolijke variatie van gerechten om uit te kiezen van onder andere Most Wanted Food, Meatballs & Zo, Sorriso Mare, Minato Mirai, Spanisch Paelle, Sublime Food en Artostiek. Naast lekker eten, zijn er ook activiteiten voor de kids.

Vanaf 17.00u begint de live muziek op het Kennemerplein alweer. DJ Franky B trapt het feest af met fijne muziek. Daarna volgen ook René Karts, Mart Hookamer, Jeroen van der Boom en DJ Jean. Bekijk hier het schema: