Luister terug: Remco Glas over programma Zomerfestival

Luister terug: Remco Glas over programma Zomerfestival
Foto Remco Glas door Jasper Leegwater / NH Nieuws

Donderdagmiddag 21 juli stond de Cultuurtafel geheel in het teken van het Zomerfestival .IJmuiden. Remco Glas was namelijk te gast in de live radiostudio van RTV Seaport. Hij zet zich, met vele andere vrijwilligers, in voor het Zomerfestival IJmuiden dat deze week gevierd wordt.

Presentator Cees Min gaat in gesprek met Remco over het zomerfestival en zijn inzet daarvoor. Verder komen de leuke activiteiten aan bod en vertelt Remco waarom er gekozen is voor de naam ‘Zomerfestival’. Bovendien geeft Remco alvast toelichting over het programma en wat je de komen dagen kunt verwachten. De uitzending is verder gevuld met mooie en toepasselijke muziek die een voorproefje vormen voor de muzikale optredens van het festival. Het gehele programma van het zomerfestival vind je op zomerfestivalijmuiden.nl/

Luister hier de uitzending terug: