Huttenbouw Velserbroek barst aankomende week weer los

Huttenbouw Velserbroek barst aankomende week weer los

De eerste week van de zomervakantie wordt aanstaande maandag gevierd met de Huttenbouw Velserbroek. Kids van 10 jaar en ouder uit Velsen kunnen van maandag tot donderdag aan de slag met de bouw van hun eigen bouwwerken op het veldje aan de Grote Buitendijk. Er zijn nog plekken om mee te kunnen doen.

Na twee jaar weg te zijn geweest, is de Huttenbouw dit jaar weer terug! De Huttenbouw is bedoeld voor de jeugd uit Velsen en omstreken van 10 jaar en ouder. De kids hebben drie dagen om grotendeels zelfstandig een eigen bouwwerk in elkaar te timmeren. Daarna wordt er op woensdagavond een feestje gevierd. Op de vierde dag worden de bouwwerken opgeruimd.

De begeleiding is zoals elk jaar in handen van jongeren uit Velserbroek; zij zullen de deelnemers helpen als dat nodig is. Daarnaast lopen er voldoende volwassenen rond (jongerenwerkers en vrijwilligers van de Koe) die de bouwsels kunnen controleren.

De Huttenbouw gaat om maandag om 13.00u van start. Er wordt door gebouwd tot 17.30u. Dinsdag en woensdag zijn volle dagen van 10.00u tot 17.30u. Op woensdagmiddag zijn er diverse sport- en spelactiviteiten te doen naast het bouwen. Kids kunnen het bouwen afwisselen met boogschieten, een hindernisbaan en touwtrekken. Om de huttenbouw gezellig af te sluiten, is er op woensdagavond een muzikale ‘ BonteKoe’ avond van 20.00u tot 21.00u. Op donderdag worden de hutten gesloopt en opgeruimd.

Zie de bijlage voor meer informatie over inschrijven. Kosten: 25 euro pp inclusief 5 euro borg.
Aanmelden via miskotte@welzijnvelsen.nl of bij Jongerencentrum de Koe. Het inschrijven geldt voor het complete programma, dus er wordt aanwezigheid verwacht op alle vier de dagen.