‘Mantra & Meditatie’-avond met Swami Purnachaitanya in Santpoort

‘Mantra & Meditatie’-avond met Swami Purnachaitanya in Santpoort
© Stichting Art of Living Nederland

Swami Purnachaitanya, Art of Living teacher van meditatie, yoga en mantra’s is op tour door Nederland. Op vrijdag 15 juli is hij in Santpoort-Noord voor een ‘Mantra & Meditatie’-avond (19:30-21:30), waarbij je kunt ontdekken hoe je de Vedische traditie van mantra’s en Sanskrit ‘chanting’ kan gebruiken bij je persoonlijke ontwikkeling.    

Swami Purnachaitanya, geboren en getogen in Nederland, had al op jonge leeftijd grote interesse in spiritualiteit, culturen en filosofieën uit het oosten. Na jarenlange beoefening van verschillende oosterse vechtkunsten ontmoette hij op 16 jarige leeftijd zijn spirituele Meester, Gurudev Sri Sri Ravi Shankar. Na het afronden van zijn studie Indologie aan de Universiteit Leiden vertrok hij naar India waar hij zijn ontdekkingsreis naar de tradities van yoga, mediatie, mantra’s en oude Vedische kennis voortzette. Nu is hij een publiek figuur geworden die veel reist in Azië, Afrika en Europa, waar hij een breed scala aan zelfontwikkelingsprogramma’s uitvoert.

Tijdens de Mantra & Meditatie-avond leren bezoekers de theorie van mantra’s en in de praktijk ervaren hoe krachtig ze zijn. Je zult ook hulp krijgen bij het opnemen van mantra zingen in je leven om innerlijke en uiterlijke transformatie mogelijk te maken.

De Mantra & Meditatie-avond is op vrijdag 15 juli tussen 19:30-21:30 in De Naaldkerk in Santpoort. Het adres is Frans Netscherlaan 12, te Santpoort-Noord. Informatie en aanmelding via mark.metselaar@aofl.nl of 06-25532066