Raamposter Dorpsfeest Santpoort 2022 is uit

Raamposter Dorpsfeest Santpoort 2022 is uit

De nieuwe raamposter van Dorpsfeest Santpoort 2022 is uit! Daarmee wordt het definitieve programma voor het Dorpsfeest bekend gemaakt. Het eerste weekend heeft dit jaar een andere volgorde dan de meeste Santpoorters gewend zijn. Ook zijn een aantal activiteiten dit jaar afgevallen.

Na twee jaar aan coronamaatregelen wordt in 2022 het volle Dorpsfeest georganiseerd met ruim 30 activiteiten voor jong en oud. Stichting Horeca Santpoort verzorgt weer het avondprogramma. Het eerste weekend zal dit jaar wel anders verlopen dan u gewend bent. Zo zijn het Concours Hippique en Footgolf verhuisd naar de zaterdag. Ook nieuw is dat op zondag de Bierproeverij wordt gehouden. De eerste donderdag van augustus vormt natuurlijk de kroondag met de Kortebaan Draverij. Het ziet er naar uit dat er in Santpoort een eerste interland Nederland-Belgiƫ zal komen. Een primeur voor de kortebaansport!

Download de poster hier, print hem uit en hang hem op zodat je geen evenement mist dit jaar.