Zwem4daagse in De Heerenduinen

Zwem4daagse in De Heerenduinen

Aankomende week, van 4 t/m 8 juli, is het voor de 42e keer Zwem4daagse in zwembad De Heerenduinen. Het sportloket organiseert het zwem evenement in combinatie met andere leuke activiteiten voor kids. Op alle dagen kan er gestart worden tussen 17.00 uur en 19.45 uur. Van de 5 avonden moeten er 4 worden gezwommen.

Volwassenen moeten minstens 500 meter (20 baantjes) zwemmen, en kinderen t/m 10 jaar en 65+ 250 meter (10 baantjes). Maar meer mag natuurlijk ook. Ook kan er naast de avonden op andere momenten tijdens de banenzwem-uren gezwommen worden voor de vierdaagse.

Op het buitenterrein vinden er de hele week diverse activiteiten plaats waar je aan mee kunt doen zoals volleybal, kickboksen, dansen, bumperball en twirlen. Of leef je uit op de buikglijbaan en het springkussen maar vergeet vooral niet om je te laten schminken of een lekkere bak popcorn te halen.

Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden. Zwemmers van alle leeftijden zijn welkom, maar deelnemers zijn wel verplicht een zwemdiploma te hebben. Op donderdag en vrijdag is de medaille uitreiking. Deelnemers ontvangen lekker vers fruit gesponsord door de Albert Heijn bij het ophalen van hun prijs. Ook publiek is welkom om de zwemmers aan te moedigen. Inschrijven gaat via de receptie van het zwembad met een tarief van €11,70.