Zomerrooster bij Bibliotheek: Langer lenen en bredere openingstijden

Zomerrooster bij Bibliotheek: Langer lenen en bredere openingstijden

Vanaf 1 juli tot en met 29 augustus is het weer extra lang lenen in de Bibliotheek. Wanneer je de boeken op je pas zet, is de leentermijn vanzelf zes weken, ook als je de boeken verlengt! Sommige materialen zoals Toptitels, films, muziek en andere bijzondere materialen zijn hiervan uitgezonderd en hebben een eigen inlevertermijn.

Cadeautje voor in de koffer
Weet jij al welke mooie boeken mee op vakantie mogen? Van 8 juli vind je bij de servicebalie van de Centrale Bibliotheek in IJmuiden en Bibliotheek Velserbroek allerlei vrolijke ingepakte boeken. Op het inpakpapier staan een aantal kernwoorden die het boek omschrijven, maar… de inhoud blijft een verrassing. Een cadeautje voor onze leden. Eén boek per persoon, zolang de voorraad strekt.

Zomerrooster
Tijdens de schoolvakantie van 16 juli t/m 28 augustus zijn er aangepaste openingstijden voor de Bibliotheek. Beide vestigingen zijn op dinsdag en donderdag gesloten voor publiek. De overige dagen zijn wij geopend volgens reguliere openingstijden. Tot snel in de Bibliotheek!