RTV Seaport op zoek naar oud-medewerkers

RTV Seaport op zoek naar oud-medewerkers
©RTV Seaport

1 januari 2002 begon RTV Seaport Radio met haar uitzendingen vanuit IJmuiden. Nu, 20 jaar later, is een speurtocht gestart naar medewerkers van toen. Het is de bedoeling om niet alleen een reünie met oud-medewerkers te organiseren, maar ook om eenmalige nostalgische uitzending te verzorgen. Daarvoor wordt dan gebruik gemaakt van de studio en uitzendfrequenties van Seaport radio.

Wij zijn op zoek naar iedereen die in de periode van Radio Plus, ROS (Regionale Omroep Stichting) en Seaport FM meegewerkt hebben. Want in september plant de omroep een grote Seaport-reünie, waarop we graag zoveel mogelijk oud-medewerkers wensen te begroeten.

Oud-medewerkers van deze zenders wordt gevraagd te mailen met hun huidige contact- en adresgegevens naar richardvandorp@hotmail.com. Daarna nemen wij contact op en bezorgen hen een officiële uitnodiging.