Poffertjeskraam Santpoort vervroegd open

Poffertjeskraam Santpoort vervroegd open

De Poffertjessalon van de familie Lucas-Vermolen komt deze week al naar Santpoort-Noord en wordt op het kermisterrein aan de Hoofdstraat in Santpoort opgebouwd. Esmeralda Lucas is zeer verheugd dat de Gemeente Velsen dit jaar heeft meegewerkt om dat mogelijk te maken: “Omdat de kermis twee jaar niet in Santpoort mocht worden opgebouwd, is dit een mooi gebaar van de gemeente om ons  al een maand voorafgaand aan het Dorpsfeest een vergunning te verlenen.”

De kermisexploitanten hebben een zware Corona-periode achter de rug. Vandaar dat nu elke mogelijkheid wordt aangepakt om wat extra omzet te kunnen draaien. Nu het kermisseizoen weer op volle toeren draait, doemen er weer andere uitdagingen op. Want net als in de rest van de horeca is het erg moeilijk om bedienend personeel te vinden. “Ook hebben wij geen opbouwteam meer, vandaar dat mijn man en ik de salon nu samen opbouwen. Best pittig met z’n tweetjes”, zegt zij er lachend achter aan. Mensen die het leuk vinden ons deze periode in de bediening te ondersteunen kunnen zich melden bij info@poffertjessalons.nl of bel naar of 06-46408013.

De Poffertjeskraam zal op donderdag 30 juni open gaan en blijft dan tot en met 28 juli geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur. Op zondagen kan je er vanaf 12.00 tot 18.00 uur terecht. Daarna barst het Dorpsfeest Santpoort los. Tijdens die dagen is de poffertjessalon open volgens de normale kermistijden.