De haven van IJmuiden decor voor Kruimeltje de Musical

De haven van IJmuiden decor voor Kruimeltje de Musical

De Stadsschouwburg Velsen was afgelopen zaterdag en zondag tot aan de nok toe gevuld met enthousiast publiek, dat genoot van de familiemusical Kruimeltje uitgevoerd door de musicalclub Bij Koel. De jeugdige Luc Slutter, schitterde in zijn rol als Kruimeltje en ook de andere personages, en het koor zongen de sterren van de hemel.

Eline Schmidt en Koen van der Wel van musicalclub BijKoel zijn er ook deze keer weer in geslaagd een leuke afwisselende familiemusical op te planken te brengen door een eigen draai te geven aan het gelijknamige boek van Chr. Van Abkoude.

Het welbekende Kruimeltje speelde zich voor deze keer af in Velsen, waar de jonge Kruimel, een optimistische jongen rondzwerft in de haven van IJmuiden. Hij is op zoek naar familie, vrienden en liefde. Hij heeft het niet makkelijk maar dat lijkt hem niet te deren. Ondanks tegenslagen verliest hij nooit de moed en houdt hij altijd hoop. Samen met z’n vrienden van de straat, nieuwe vrienden uit het weeshuis en de openhartige winkelier Wilkes slaagt hij erin zijn dierbaren terug te vinden. De onbevangenheid van deze kleine, maar grote jongen deed de  harten in de zaal smelten.

Bijgaand een fotoreportage van de uitvoering gemaakt door Dennis Gouda.