Liveconcert Herman Brood centraal in tweede Flashback Party Special

Liveconcert Herman Brood centraal in tweede Flashback Party Special
©RTV Seaport

Dinsdagavond 14 juni presenteert radio DJ Richard van Dorp tussen 20 en 21 uur zijn tweede Flashback Party Special. Luisteraars kunnen wederom genieten van een uniek liveconcert van een Nederlandse Band.  

In deze tweede aflevering is het liveconcert van Herman Brood and His Wild Romance te beluisteren. Dit concert vond plaats op het Lochemse Popfestival in 1979 en werd de basis van een van Nederlands grootste muziekfestivals: Lowlands. Tijdens dit legendarische concert deed Brood een rake voorspelling met zijn kreet: When I do my suïcide for you.

Na 21 uur wordt de Flashback Party hervat door DJ Richard met het presenteren van de beste gouwe ouwe.

Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/radio. Of kijk via de webcam mee op TV Ziggo kanaal 37 of KPN 1490.