Voorjaarsconcerten muziekvereniging Soli

Voorjaarsconcerten muziekvereniging Soli

Na twee jaar Corona-stilte gaat muziekvereniging Soli flink uitpakken op 11 en 12 juni! De gehele vereniging laat zich van hun beste kant zien tijdens dit weekend met verschillende optredens.

Op zaterdagavond 11 juni 20.00 uur vindt de aftrap plaats van een swingend muzikaal weekend. Deze avond speelt het opleidingsorkest, de slagwerkgroep, het twirlteam, de funband en het klein orkest in de grote zaal van de muziekvereniging. In de foyer wordt u muzikaal welkom geheten door de startklas volwassenen. Na alle optredens wordt de avond dansend en swingend afgesloten met een DJ.

Op zondagmiddag 12 juni om 14.00 uur speelt het Harmonieorkest en de Big Band. U bent van harte welkom vanaf 13.15 uur.  Na deze twee grootse optredens sluiten we de middag af met een after-borrel.

De concerten worden opgeluisterd door artiesten van buiten de vereniging, die de optredens extra allure geven. Kaarten zijn te koop via  winkel.soli.nl. Soli heet u van harte welkom in het muziekcentrum, pal naast het NS station Driehuis