Cultuurtafel special met onderwerp ouderenzorg

Cultuurtafel special met onderwerp ouderenzorg

Deze week is er geen Cultuurtafel op donderdag, maar een speciale editie op woensdag! Presentatoren Cees Min en Monique Elsing hebben een unieke gast. Samen met een adviseur binnen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zullen ze het gesprek voeren over ouderenzorg.

De adviseur strijdt voor meer geld en ander beleid van ouderenzorg in Nederland. Veel mensen krijgen niet of pas heel laat de zorg die ze nodig hebben. Zij pleit voor kortere wachtlijsten en minder macht van de verzekeraars. Deze onderwerpen worden binnenkort in de tweede kamer besproken.

Luister mee met de Cultuurtafel op woensdag 1 juni tussen 14 uur en 16 uur. Het wekelijkse radioprogramma is volgende week weer te horen op donderdagmiddag.