Nieuwe sponsoren voor Groeneveen Open toernooi

Nieuwe sponsoren voor Groeneveen Open toernooi
Foto door Groeneveen Van links naar rechts: Kevin de Jong (First Serve Fiscaal), Rob van Veen (duo-voorzitter), Milco Boesmans (toernooileider), Ellen Hoving (duo-voorzitter) en Marcel Stroetenga (Van Poelgeest).

‘BMW Van Poelgeest Open’, zo heet het Open toernooi van Groeneveen tennis & padel voortaan. Begin juli wordt het voormalige WADO toernooi voor het eerst gespeeld onder de naam van de nieuwe hoofdsponsor. Op 12 mei ondertekenden Van Poelgeest en Groeneveen het contract dat hen voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt.

Behalve een nieuwe hoofdsponsor, krijgt het Open toernooi ook een nieuwe co-sponsor, te weten FBI Digitaal Vakwerk van clublid Franek Biernat. Tenslotte sponsort fiscaal en financieel advieskantoor First Serve Fiscaal het Top Tennis Invitatie event dat gedurende de toernooiweek gespeeld zal worden.

De ondernemers zijn van mening dat het gegroeide aantal clubleden en ook de deelnemers aan één van de grootste Open toernooien in de regio een interessante doelgroep voor hun activiteiten vormt. De club en de toernooileiding zijn uiteraard zeer verheugd met de nieuwe sponsoren.

Het BMW Van Poelgeest Open toernooi wordt gespeeld van 2 tot en met 10 juli op park Groeneveen aan het Kerkpad 61 in Santpoort-Noord. Spelers kunnen zich inschrijven tot en met 17 juni. Toeschouwers zijn van harte welkom, toegang is gratis