Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek in IJmuiden

Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek in IJmuiden
©aangeleverd

Cursisten van docente Afke Spaargaren van KunstForm exposeren in de maand mei in de Bibliotheek van IJmuiden. De expositie wordt dinsdag 3 mei om 10.30 uur geopend door fotograaf Reinder Weidijk en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. Cursist Willem Balm gaat zijn “ Vogelpracht “ schilderij verkopen aan de hoogste bieder en de opbrengst schenken aan de Dierenambulance van Velsen.

De cursisten werden onder andere geïnspireerd door de Mexicaanse kunstschilderes  “Frida Kahlo”.  Maar ook door het portret van de bekende Velsense fotograaf Reinder Weidijk, die een zelfportret op Facebook postte, bleek een bron voor inspiratie.

Nieuwe cursisten zijn welkom voor zowel de dinsdagmiddag- als de vrijdagochtend groep bij Kunstform. Aanmelden en informatie telefonisch op nummer 06-22491525 of www.kunstformvelsen.nl