Vanavond woensdag gaat Gerard Boer tijdens het radioprogramma GeerAkkoord in gesprek met de band Bio The Sign Of Leo. Luister om 19:30 uur live mee.

Vanavond woensdag gaat Gerard Boer tijdens het radioprogramma GeerAkkoord in gesprek met de band Bio The Sign Of Leo. Luister om 19:30 uur live mee.
©aangeleverd

The Sign Of Leo is een band uit Groningen gevormd rond de Groningse zanger, gitarist en componist Martin Erich, die zo’n 35 jaar in de Groningse muziek scene meedraait. De band ‘The Sign Of Leo’ maakt melodieuze , sfeervolle rock met een melancholisch tintje en een mix van invloeden uit de jaren zestig, zeventig en begin jaren tachtig.

Tijdens de corona periode verlieten twee bandleden de band. Vanaf augustus 2021 was Martin samen met overgebleven bandlid Elske Bos (bassiste) bezig om de band weer “on the road” te krijgen. Hieraan kwam een abrupt einde door het overlijden van Elske in september 2021. Afgelopen december werd het nummer The Days We Have uitgebracht ter nagedachtenis aan Elske. Martin besloot het vandaag verschenen nieuwe album Blow Up ook aan haar op te dragen.

Luister mee via 107,8 FM of rtvseaport.nl/radio. Of kijk via de webcam mee op TV Ziggo kanaal 37 of KPN 1490.