Tweede ambtstermijn voor burgemeester Dales

Tweede ambtstermijn voor burgemeester Dales
©burgemeester Dales zijn echtgenote en Commossaris van de Koning Van Dijk

Vandaag dinsdag 19 april start de tweede ambtstermijn van de burgemeester van Velsen Frank Dales. De gemeenteraad besloot op 4 november 2021 Dales aan te bevelen voor herbenoeming als burgemeester bij de Commissaris van de Koning in Noord-Holland. Vorige week donderdag heeft commissaris Arthur van Dijk Dales beëdigd voor een tweede termijn van zes jaar als burgemeester van Velsen.

In het burgemeestersbericht aan de gemeenteraad schrijft Dales, dat hij zich vereerd voelt dat hij burgemeester mag blijven van Velsen. ‘Ik blijf mij vol inzetten voor alle inwoners, ondernemers en organisaties van Velsen. Dit doe ik binnen en buiten onze gemeentegrenzen, altijd vanuit het belang van Velsen en de Velsenaren. U kunt op mij rekenen’ aldus burgemeester Dales,