Ontdek Spaarnwoude Park: gratis activiteiten op 2e paasdag!

Ontdek Spaarnwoude Park: gratis activiteiten op 2e paasdag!
©aangeleverd

Op maandag 18 april organiseren de ondernemers in Spaarnwoude en het recreatieschap de opening van het seizoen. Ondernemers, verenigingen, instellingen en het recreatieschap in Spaarnwoude Park slaan de handen ineen en organiseren een gratis activiteitenprogramma. Alle activiteiten zijn te vinden op spaarnwoudepark.nl/ontdek. Daar kan ook voor een activiteit gereserveerd worden.

Tussen 10:00 en 17:00 kun je gratis wandelen met de boswachter, een kijkje nemen in Fort Benoorden,
suppen bij Villa Westend of genieten van een rondvaart bij Fort Zuid en nog veel meer. Ook aan kinderen is gedacht, zo kunnen ze leren bij Boerderij Zorgvrij hoe je zelf boter kunt maken, met een slee de piste
van Snowworld af glijden, de stormbaan van ActionPlanet bedwingen, of kan de hele familie steppen bij de Watergeus. Uiteraard ontbreekt de Paashaas niet om met kinderen naar eieren te zoeken.

Ontdek Spaarnwoude park is niet alleen voor de mensen die van sportieve activiteiten houden. De kunstgalerie van de Mooimakerij verwelkomen Sasja Wagenaar, Annalinda Wagenaar en Jeroen Effern bezoekers met kunst, muziek en poëzie. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in historie kunnen hun hart ophalen. Gidsen van Stichting Oerij vertellen je op de fiets of wandelend meer over de geschiedenis van het Noordzeekanaalgebied en het Oerij dat hier vroeger stroomde.